Profil af Arielle Javanna Nielsen

Kunstner med Engleenergier

Født i Århus i 1965.
Vokset op på Grønland 1968-1978.

Bor i dag på landejendom i Sønderjylland med mand og barn.

At vælge at være spirituel kunstner, er at vælge en anderledes og til tider ensom vej.
Men vejen er også fyldt med berigelser, vækst, indsigt og glæde.
Jeg har valgt denne vej, fordi den er mit hjertes vej. For mig er det en vej i tjeneste. For mig er det en vej som Guddommelig kanal for Englene, Mestrene og Guddommelige Energier.

Det er en mulighedernes vej, en skabelsens vej, en formidlingens vej, en grænseløs vej.

Jeg skaber med ord og med farver.
Jeg skaber med energi og med lys.
Når jeg skaber åbner jeg for det højeste i mig selv,
Og lader mig guide, jeg ved aldrig, hvad der kommer til at ske,
og det er fantastisk at se, hvad der åbenbarer sig.
Med bøger, malerier og glaskunst er jeg med til at formidle skønhed, healing, lys og kærlighed til verden.
Derfor er mirakler en del af mit liv.

Sammen med Englene skaber jeg også.
Når jeg åbner mig for det, og beder om det, guider de mig, når jeg maler,
eller når jeg ønsker at skabe en ny glasengel,
eller ikoner,
eller når jeg igen ønsker at skrive,
Det er et fantastisk berigende samarbejde.
Denne mulighed og hjælp benytter jeg mig også af,
I mit smukke arbejde med at formidle Healing og med at formidle Engle Readings.

Jeg ved, at alt er muligt, og at vi alle er unikke hver især, med fantastiske muligheder for at skabe os det liv, vi ønsker.
Derfor er det også en stor glæde for mig, at formidle videre af alt det smukke jeg oplever og erkender. At se, når andre i sig selv, genfinder det smukke og unikke de er, og se dem gå videre i livet, strålende og meget mere sig selv, rige på muligheder og på tro, håb og kærlighed. Rige og håbefulde og modige. Det er fantastisk for mig, at kunne formidle englenes ord, og at kunne skabe fysiske udtryk for den fantastiske energi og kærlighed, jeg oplever.

Hver dag benytter jeg mig af Englenes hjælp. Deres hjælp er til rådighed for alle. Dog er det nødvendigt at bede om den. Englene handler ikke af sig selv på vores vegne, da vi som mennesker her på jorden, har den frie vilje. Du kan lære selv at kontakte dem. Englene er meget fint- og højtvibrerende lysvæsner med lys, kærlighed og visdom. Der er alle mulige slags engle. Alle har vi en Skytsengel, som har fulgt os i evigheder. Det er forskelligt, hvordan vi som mennesker oplever engle, nogle fornemmer dem, nogle ser dem som farver, nogle hører dem, ingen måde er rigtigere end andre. Jeg ser, hører og føler dem.

Jeg holder workshops, som kan hjælpe dig på vej, hvis du ønsker at invitere Englene ind i dit liv, og igen åbne for den del af dig, der kender dem, og igen vække dine egne smukke kvaliteter og evner.

Disse Workshops foregår hos mig I Engle Galleriet.

Engle Galleriet, som er i mit og min families hjem, er fyldt med Spirituelle malerier, unikke GlasEngle og mine bøger. Der er en stemning af ophøjet ro og fred. Blid musik flyder og levende lys giver kunsten skær og magi. Du kan efter forudgående aftale besøge Engle Galleriet.

Jeg har valgt mit hjertes kald. Jeg tog modet, troen, håbet og kærligheden og sprang ud i det. Det har ikke været nemt altid at bevare tilliden, og det har givet mange knubs. Jeg er glad og stolt over mit valg, og jeg vil fortsætte ad denne vej. Vejen i vækst, i oplevelse, i undren, i begejstring, i overgivelse, i tillid, vejen i væren NU og HER.

 

Velkommen til min hjemmeside, må din tid her blive lys og kærlig :0)

Arielle Javanna Nielsen

Arielle Javanna Nielsen | Vimtrupvej 3, 6630 Rødding  | Tlf.: 60490675