Tilmeld dig min nyhedsmail

Her kan du gratis tilmelde dig min nyhedsmail, som jeg udsender ca. 6 gange årligt.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
26/3 2017 - Workshop i Englegalleriet
 
 
Hej smukke dig

Jeg håber og tror du nyder det spirende forår, for mig er det totalt ynglings <3
 
Og ligesom foråret rummer og emmer af nyt liv, nye farver, varme som giver vækst, lyde fra fuglene, som igen for alvor synger foråret ind og hylder livet og naturens cyklus, og som i den grad varmer hjertet.  så gør englegalleriet det også. Her sker så meget nyt og spændende, og udtryk finder vej i både glas og malerier, det er fantastisk og så livsbekræftende!
 
Men der sker også andre ting ;) Jeg har i lang tid med meget stor interesse, fuldt Bolette (billedet i toppen af nyhedsbrevet er skønne Bolette) og hendes kvindetempel på sidelinien. Nu behøver jeg ikke gøre det på sidelinien mere, for Bolette kommer til englegalleriet og laver en workshop her, og ih hvor jeg glæder mig, til endelig at møde hende face to face, og dele denne dag med hende, og jer som tilmelder jer, for det kan kun blive super fantastisk!!!
 
Om denne workshop skriver Bolette:
 
Workshop i Englegalleriet, lørdag den 29. april 2017 kl 10-14.30
 
Urkraften og Arketyper.
På denne lørdags workshop vil vi snuse til arbejdet med at forbinde krop/sjæl og ånd, ja hele vores væsen til nogle af de kendte Arketyper, som ligger i os alle og dernæst forbinde os til vores egen urkraft - via indre oplevelser og afbalancering.
 
Vi vil frisætte det, det ikke længere tjener os og vores højeste bedste.
 
Arketyperne vi skal arbejde med er:
 
Barnet - Det indre barn. Hvordan er dets tilstand, og hvor skal der skabes balance.
 
Elskeren - Forbindelsen til vores livskraft og sensualitet og bevægelse og kærlighed.
 
Elskeren/Elskerinden som Arketype, hvordan er hans/hendes tilstand og frisættelse i at favne livet og kærligheden til os selv, vi skaber dans og livsglæde i krop/sind og ånd.
 
Præstinden eller det Hellige væsen, der bor i os - Forbindelsen mellem himmel og jord. Urgammel visdom og rituel visdom frisætter vi, når vi forbinder os med dette smukke væsen, der bor i os.
 
Valkyrien/krigeren - står for evnen til at stå selv, stå fast, og sige til og fra, og er styrken til at følge vejen, der er lagt for os - hvordan er din indre tilstand her.
 
Den kærlige forældre - Selvnæring og omsorg, vi dykker ned og frisætter og afbalancerer.
 
Urvæsenet - Det at forbinde os med det oprindelige åndedrag og væsen, som er i os og i den planet vi bebor, det er en stærk, smuk og healende oplevelse.
 
Værktøjer på denne lørdags workshop er:
Guidede indre oplevelser/Meditation
Sharing i cirklen
Frisættelse via dyb indsigt
Klarsyn ved underviseren
 
Pris for dette er 750 kr/person, som indbetales til mobilepay 25638017 senest 10. april 
Tilmelding til kontakt@kvindetemplet.dk
 
Jeg glæder mig til en lørdag i Englegalleriet
Jeg er Bolette og er Heks/Seer og Præstinde
http//kvindetemplet.dk
 
Og wow, det glæder jeg mig også til!!!! Vi skal have minimum 5 deltagere, og maks 10! Så skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil være sikker på en plads ;)
 
Englegalleriet vil danne den i sig selv healende og trygge ramme for workshoppen, og der vil også være fri adgang til kaffe og the og lidt mundgodt, men du medbringer selv frokost, og hvad du ellers måtte have brug for at vådt og tørt derudover ;) 
 
For dig der har det bedst med at ligge under meditationen, medbring da det du hertil har brug for også. Og workshoppen er både for mænd og kvinder, så kom frisk ;)
 
Jeg håber vi ses, og vil til slut blot ønske dig, at dette spirende forår, må bringe og åbne det for dig, som du har ventet på
 
lys og kærlighed
Arielle 
 
 
 
 
 

http://kvindetemplet.dk

Maj 2017


April 2017


Marts 2017


Februar 2017


Januar 2017


December 2016


September 2016


August 2014


Oktober 2013


Marts 2013


Januar 2013


December 2012


November 2012

Arielle Javanna Nielsen | Vimtrupvej 3, 6630 Rødding  | Tlf.: 60490675