Tilmeld dig min nyhedsmail

Her kan du gratis tilmelde dig min nyhedsmail, som jeg udsender ca. 6 gange årligt.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
26/2 2017 - Åben dag i englegalleriet den 18. marts 2017

Åben dag i englegalleriet den 18. marts 2017

 
 
 

 
 
Den 18. februar var der åbent i englegalleriet, og denne dag havde jeg besøg af Finn Høj Lorenzen fra energicirklen. Finn gav denne dag små sessions til de som havde lyst til en smagsprøve på hans smukke evner. Det var en fantastisk dag, og mange lagde deres vej ind forbi. Tusinde tak til Finn og tusinde tak til de besøgende.

Derfor kan jeg nu fortælle dig, at næste gang der er åbent i englegalleriet er den 18. marts fra kl 9-15. Og igen denne dag får jeg besøg af endnu en smuk sjæl, med de smukkeste evner.

Ulla Harpøth Daugaard er en gave til verden, med alle sine smukke talenter. Ulla laver blandt andet sjælstegninger, og det bestilte jeg, og det var for mig som at modtage et hjertekort fra min sjæl, poetisk, dybt, klart og stærkt, og også healende for mig som menneske.

Til denne dag den 18. marts, har Ulla lavet den smukke healende tegning, som du kan se til sidst i nyhedsbrevet. Til tegningen er ordene: ”Natural Sunshine from Within”, som betyder, det som bringes frem, når sjæle mødes og udveksler, og i denne ånd vil der denne dag være åbent i englegalleriet.

Jeg kan varmt anbefale, dig at prøve en session hos Ulla den dag. I en prøvesession bringes det frem, som din sjæl ønsker at fortælle dig her og nu, i denne tid/rum med Ulla, vil der være ilagt healing, og efterfølgende vil du være favnet af selvhealing. Sjælstegningen skabes undervejs i stille nærvær som en favnende samtale mellem dig og Ulla.

Ulla vil denne dag have følgende tider :
kl 10, kl 10.30, kl 11, kl 12.30, kl 13, kl 13.30 og kl 14.30
en prøvesession varer en halv time. Pris herfor denne dag er blot 200 kr

Du booker din tid ved at skrive dit fulde navn og ønskede tid til:
ulladaugaard@hotmail.com eller mobil: 30331776
 
Skynd dig at booke hvis du vil sikre dig en af pladserne
 
Læs meget mere om ulla her: www.soulbodylife.dk 
eller på hende facebookside: SoulutionArt.
 
I den sidste tid i englegalleriet, er der født nye fantastiske udtryk af især ærkeengle, det er berigende, stærkt og healende, på den måde at få lov at formidle englenes energi. Den 18. februar, da der var åbent i englegalleriet, fik jeg en smuk og stærk bestillingsopgave. Og født blev det maskuline udtryk af ArchAngel Gabriel, som du kan se billedet af øverst i nyhedsbrevet. Med energi som både vogter, keeper og budbringer, hans energi er simpelhen vidunderlig. Han er blot en af dem, som på det seneste er født i fysisk udtryk i glas.

Så for dig der blot har lyst til at kigge forbi, og give dig selv oplevelsen af englegalleriets blide og healende energi, omgivet af engle og malerier, og måske finde din egen unikke engel, eller blot give dig selv det kærlige frikvarter, det er at være her, så er du super velkommen den 18. marts. Der vil som altid være kaffe og the og lidt mundgodt.

Jeg håber vi ses.
 

ullas hjemmeside

Maj 2017


April 2017


Marts 2017


Februar 2017


Januar 2017


December 2016


September 2016


August 2014


Oktober 2013


Marts 2013


Januar 2013


December 2012


November 2012

Arielle Javanna Nielsen | Vimtrupvej 3, 6630 Rødding  | Tlf.: 60490675