Tilmeld dig min nyhedsmail

Her kan du gratis tilmelde dig min nyhedsmail, som jeg udsender ca. 6 gange årligt.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
17/1 2017 - Hjerter og kors og Jesus

Hjerter og kors og Jesus

 
 
Hjerter og kors og Jesus
 En smuk og ganske særlig bestillingsopgave blev født ind i 2017. Efter anmodning fra en smuk sjæl, blev kors med særlig energi og vibration, til et særligt og smukt formål, manifesteret. Efter jeg fik forespørgslen, og sagde JA, til at skabe. Blev jeg følgende nat vækket, og fik vist den fysiske form i glas, som skulle bære energien af disse kors, og ligeledes blev jeg vist "moderkorset" til ham som bestilte, altså det første kors som skulle skabes, og ligesom føde energien og intentionen, for alle følgende kors. Næste morgen under skabelsen i engleværkstedet, kom det stærkt til mig, at hvert kors skulle "følges" af tre engle, med samme smukke vibration som de enkelte kors. 
 
Jeg er dybt taknemmelig for denne opgave, og det har været så smukt, og energi berigende at manifestere disse kors og tilhørende engle. Derfor har jeg valgt, fremover at lave dem på bestilling. På den måde skabes de til og for den som bestiller, med helt rette energi. Pris for et sæt med kors og tre engle er 300 kr. Ønsker man blot et kors alene, er prisen for korsen 100 kr.
 
2016 sluttede med Velsignelsens engel, som i den grad er en engel jeg elsker højt, med hendes store kærlighed, klarhed, renhed og fred. Så smukt at slutte året hermed, og også ind i 2017 at fortsætte med hende.
 
For nogle dage siden fik jeg endnu en forespørgsel. Og mens jeg overvejede, hvorvidt, det overhovedet var en opgave, jeg kunne sige ja til! Jamen så var energien på det så høj, nærværende og insisterende, og jeg vidste inderst inde godt, at muligheden faktisk længe havde levet og været til stede, men jeg havde ikke endnu sagt ja til den. Nu var rette tid. og med det samme jeg "overgav" mig til det som kaldte på at få et fysisk udtryk, fik jeg vist, hvilken fysisk form, som her skulle bære energien. og så var vi i gang og arbejdede i et berigende, smukt, vidunderligt og kærlighedsfyldt flow. Og her på billedet nedenunder kan du se resultatet, af den første Jesus, manifesteret i glas i englegalleriet.
 
Jeg håber du ligesom jeg er kommet godt ind i 2017. Jeg føler det er et stort og meget magisk år, hvor det er så super vigtigt, at vi er tro mod vore hjerter, og de kald vi får. Kompromissernes tid er forbi :) lev din drøm, følg dit hjerte, og vær dit strålende lys. og husk, du er unik, smuk og strålende. Må din vilje ske
 

Maj 2017


April 2017


Marts 2017


Februar 2017


Januar 2017


December 2016


September 2016


August 2014


Oktober 2013


Marts 2013


Januar 2013


December 2012


November 2012

Arielle Javanna Nielsen | Vimtrupvej 3, 6630 Rødding  | Tlf.: 60490675