Tilmeld dig min nyhedsmail

Her kan du gratis tilmelde dig min nyhedsmail, som jeg udsender ca. 6 gange årligt.
Navn
Virksomhed
E-mail
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
16/11 2012 - taknemmelighed, kærlighed og håb
 

Taknemmelighed, kærlighed og håb

Jeg har fået smuk feedback i form
af englefortællinger om engle fra englegalleriet
jeg er rørt og glad og det bliver spændende
at se hvem der ved lodtrækning
bliver trukket ud søndag den 18/11 kl 20
”vinder” en Christina engel efter eget valg:=)

Jeg ønsker at dele de smukke historier med dig her:

Kjære Arielle. mine opplevelser med dine engler er veldig sterke. Har flere ganger tatt de med meg i mitt bad når jeg mediterer.

Jeg ser lyset stråler rundt de og mine hender pulserer sterkt. de er utrolig vakre med masse energi i. Den lille engle jeg har har jeg i min lomme og når jeg har hånden i lommen og holder rundt engelen pulserer det sterkt i min hånd. det er min opplevelse med dine vakre engler som jeg har.

Stor varm klemTove


Kæreste Arielle

Jeg er uendelig og dybt taknemmelig for mine engle. De har været vidunderlige som gaver og har spredt meget glæde. Selv er jeg i en svær tid, men efter at have budt dem velkommen her hos mig og virkelig bedt om deres hjælp, har jeg stærkt kunne mærke deres energi. De omslutter mig med kærlighed. Deres vibrationer er stærke. Føler mig holdt om og holdt af. Jeg føler mig dybt privilegeret.

De kærligste engleknus Helle Melina

Jeg var så hjertens heldig at vinde en smuk, smuk engel i din konkurrence, Og den skulle komme til at betyde meget mere for mig end jeg i min vildeste fantasi kunne forestille mig.

Samme dag som jeg ser at jeg har vundet, er jeg lige kommet hjem fra et kursus hvor jeg blev uddannet BARS-behandler.... dét i sig selv var en euforisk følelse at være i... og at jeg, da jeg kommer hjem, åbner for FB og det første jeg ser er, at JEG har vundet konkurrencen...

"WAAAAAUUUUUW" hviner jeg ud i stuen.... tårerne triller, og mit hjerte bobler over af fryd og glæde.... <3

Det varede dog kun lige indtil jeg blev ringet op små 10 min efter, af min kammerat gennem 30 år.... at hans søster kun havde 2-6 timer tilbage... hun lå i respirator, men der var intet liv tilbage....

NU stortudede jeg, for det var ikke mere end 3 mdr siden jeg hjalp til, til hendes bryllup.... og 4 mdr siden han ringede og fortalte en lign historie om sin kone der lå på hospice.... -min veninde i lige så lang tid.

Alt ramlede den søndag... og jeg kunne slet ikke forstå meningen med at to så livsglade, hjertevarme og altfavnende kvinder, blot ét år ældre end jeg, skulle tages bort fra vores midte.
Livet bliver virkelig sat i perspektiv for mig...og hver dag bliver med ét meget tydelig og nærværende.

Tirsdag formiddag ringer det på døren, og udenfor står der et storsmilende postbud med de mest levende øjne jeg længe har set... -hans smiler med hele kroppen...- med en pakke til mig <3  
Jeg kom vist til at lave en lille jubeldans af overraskelse, for han grinede højlydt og sagde: "Det er vist en pakke der var ventet med længsel".... og så går han grinende ned af alle trapperne igen (jeg bor på 2.sal)
...jeg tror på, at denne vidunderlige engel begyndte sit healingsarbejde FØR jeg fik den i hånden, for den må også have påvirket denne skønne postmand ;)

Jeg satte mig stille i stuen med pakken lagt til mit hjerte.... jeg takker Universet for at der findes engle der arbejder med os og for os i alle former og situationer, så jeg/vi kan overkomme de udfordringer vi støder på undervejs her i livets skole.

Forsigtigt pakker jeg min gave ud... lag for lag kommer jeg tættere og tættere på... og da det sidste bobbleplast er fjernet, sidder jeg med den mest vidunderskønne engel i mine hænder... kan næsten ikke få vejret af lykke  <3

Energien strømmer ind, omslutter mig og fylder mig så fuldt og helt at jeg ikke kan holde tårene tilbage.... denne engel var jo skabt til at berige MIT liv.. jeg er ikke et sekund i tvivl <3

Den er dét der manglede i mit stuevindue for at brede energien helt ind i hvert hjørne.

Jeg har for år tilbage købt af mange omgange disse farvede glassten, og lavet et "krystal"sten gardin, med formen af et kors i midten i mørkeblå sten, omkranset med koral, lyseblå, turkise og klare sten der danner mønster som energi der stråler ud fra korset (det virker fantastisk når lyset slukket udenfor og stearinlysene tændes i vindueskarmen)

Jeg stod midt i rummet med lukkede øjne og spurgte ind til, hvor det bedste sted ville være...

Denne engel bad selv om at blive hængt lige i midten af vinduet.... og da sømmet var slået i, og englen hang på sin helt naturlige, og selvfølgelige plads, satte jeg mig på min vanlige plads i sofaen og beundrede hende. Mit hjerte boblede over af kærlighed, og igen var jeg en tudeprinsesse (griner)

Jeg tog et billede af englen, for at lægge det ind på FB. og da jeg ser billedet er der et gyldenguld lys der stråler ud fra englen imod mig. Jeg lægger straks tlf væk, og sætter mig med lukkede øjne og beder min engel om at vise mig hvad hendes budskab er til mig....

"Jeg er kommet til dig med kærlighed, og min healende kraft kan du kalde på når du føler behov for at jeg hjælper dig" <3

Nu er det blevet til min daglige rutine, at jeg, når jeg sætter mig i sofaen og har massage"sokken" på (luft der pumpes ind og suges ud, for at give benene drænage-massage så jeg kan gå, og færdes i det daglige, med mindre smerter i benene) - laver jeg nu fast den daglige meditation fra morgenstunden, og inviterer englen med ind.... og jeg har slet ikke ord til at beskrive hvilken forskel det gør.

Min engel arbejder sammen med min skytsengel, og mentalt er jeg ved at heale langt hurtigere end ellers ovenpå denne dybe sorg i disse dage.

Ydermere er jeg begyndt at kunne gå ture næsten dagligt.... det vil sige at jeg kan komme ned OG op af trappen + gå i den friske luft... nogle gange bare ganske kort, andre gange langt længere end jeg har kunnet i flere år, så jeg er sikker på at denne engel var skabt lige præcist til mig <3

-og her til sidst vil jeg lige indskyde, at som uddannet Hjertehealer arbejder jeg i den altfavnende healede hjerteenergi forenet med Moder Maria og Kristus energien, når jeg har ydet hjælp til andre <3


Og i kraft af at jeg er begyndt at have det bedre fysisk, er det igen muligt for mig at se mig selv som selvstændig behandler...på sigt ((( <3  )))

<3  Kun fantasien sætter grænser for hvad jeg kan udrette med så fantastiske energier som ligger i dine engleværker kære Arielle <3

Af hjertet TAK for dét du er, for den evne du har, og ikke mindst for den energi du breder ud til alle os andre med dine unikke værker..

.......................((( <3  ))) ......... ((( <3 )))....................

Hjertelige tanker, Berit Schmøde

Hej Arielle

NU vil jeg dele dette med dig ang englene.

Min første engel fra dig var den skønne klare rene hvide engel, som med det samme jeg tog den ud fortalte den hed Iriel, jeg søgte bredt og meget for at finde information om netop denne engel. Hendes energi er smuk blid. Igennem meditation viste det sig at hun er en af de nyere engle og i hende gemte et billede- som skulle males. Min kannaliserings hjælper trådte til og hjalp med at manifester det største billede jeg har malet. Jeg var halvvejs igennem billedte da jeg fik navnet på det væsen der befandt sig på billedet- det var Iriel, samtidig fik jeg hendes egenskaber afbide, og det aharmoniserer smukt med billedet.

En af mine veninder blev meget betaget af gls englen Iriel og måtte hen og røre- hurtigt trak hun hånden til sig igen og kiggede målløst på mig - jamen hun vibrerer jo! Han havde aldrig oplevet at mærke denne erngi før- så synes det var smukt at hun fik lov til det- at mærke denne stærke blide energi. Iriel er sidne blevet en samarbejds partner i forbindelse med når jeg kannaliserer meditationer. Om hun havde fundet frem til mig, eller jeg til hende, uden din skønne glas engel ved jeg ikke, men hun arbejder smukt og blidt i stuen og hilser folk velkomne. Hun skal snart us og hænge i healings rummet kan jeg fornemme.

  • Metatron hænger med sin skønne styrke over håndvasken - ja grin bare- i køkkenet, jeg tænkte med hans humor må opvasken da blive lidt sjovere!!! Faktisk nyder jeg at vaske op nu, men også han er tilstede i healinger når jeg kannaliserer dem.
    Den sidste engel hænger i sove værelset- dene har endnu ikke navngivet sig men kaldes bare "passionens engel". en dag kommer navnet sikkert, men ellers er det også helt okay. Jeg kan faktisk se den vibrerer og arbejder.

Jeg ser dem som medhjælpere på min rejse, et samarbejde, og alle der træder ind mærker at dette bestemt er et "englenes hjem". Disse vidunderlige engle breder deres energi ud i hjemmet og omfavner alle der træder ind af døren.
Det er svært at sætte ord på hvad de helt præsist gør, men er ikke i tvivl om at de arbejder- det kan mærkes o.

Jeg er sikker på der var en grund til jeg skulle falde for disse engle, ellers havde jeg jo aldrig "mødt" Iriel der er min samarbejds partner mht meditaioner. Eller Metatron der beriger med humor - indimellem tror jeg han er for meget til stede- for der bliver dæleme grinet igennem her i hjemmet ♥

Den sidste gemmer fortsat på lidt hemmeligheder der sikkert bliver sluppet løs lidt efter lidt ♥ ♥

Knus og kram herfra.

Shandi

Jeg købte ultimo juli 2012 maleriet ”In the Heart og Mother Earth” hos dig.

Siden har det hængt i mit terapirum, og har givet anledning til rigtig mange betragtninger fra mine klienter.

Ofte starter et nyt forløb med at klienten betragter og kommenterer maleriet.

Jeg spørger så :”hvad ser du?” og allerede der åbner problematikken, de sidder i, sig.

Klienten er ikke altid selv så klar over beskrivelsen af det, men jeg hører udsagnet og går med via flere spørgsmål ind i kernen via maleriet.

Med et fantastisk resultat. Ofte en meget direkte og enkel vej til healing af problemet. Maleriet giver i den grad en berigende effekt i forhold til klienterne.

Der er også klienter, der slet ikke noterer sig påvirkningen af maleriet – det fortæller jo også en hel del.

I forhold til mig selv og de gæster, jeg ellers inviterer ind i terapirummet , giver det en meget healende og berigende oplevelse blot at sidde i nærvær med maleriet..

Tak for inspiration og ”vækkelse” og vi ses.

 

Kærlige hilsner og god søndag

Grethe


Hej Arielle.

 

Jeg har fået min engel af min kæreste Thomas <3. Den ligger i min pung. Jeg elsker engle, og har endda en større engel tatoveret på min arm. Så nu har jeg to engle ved mig hele tiden :) Det giver mig lidt ro i mit hjerte. Jeg har diagnosen PTSD efter flere traumer, og jeg føler at englene våger over mig og passer på mig.

 

Den fine glas engel du har lavet, glæder ikke kun mig, men også mine nærmeste. Den anden aften stod min 12 årige søn op, da han ikke kunne sove og havde et mindre anfald af dødsangst. Jeg lånte ham englen, så han kunne holde den i hånden når han faldt i søvn. Og han faldt i søvn med det samme. Jeg havde fortalt ham at den passede på mig hver dag, men i nat ville den passe på ham. Han vågnede om natten og kom ind og spurgte mig om jeg havde set englen, for den var ikke i hans hånd mere. Vi fandt den i sengen, og han tog den i hånden igen og faldt i søvn med det samme.

Så tak til dig Arielle, og til englen, som hjalp min søn til at finde tryghed <3

Mvh Tina

Min engel har lyse vinger, lidt grå klole og et stærkt lysende blåt
hjerte.

Hun siger til mig :

"Jeg er en lille undselig engel,
men i mit hjerte bærer jeg
freden, kærligheden og en viden fra det hinsides..
Jeg elsker dig min pige
deler dine glæder og sorger med dig
  - og danser med dig til fest.
Jeg beskytter dig
  og forkæler dig med feminin energi
  - så du husker at være åben,
kærlig og modtagende.
  Jeg er din."

Kærlige hilsner
Berit Rosenkrands Andersen

 

TAK alle i smukke vidunderlige engle:0) <3
Så dejligt og stærkt at høre!
Sidder du nu derude og har også din historie
og har du lyst at dele den kan du nå det endnu:0)
send den til englegalleriet@email.dk
i lys og kærlighed Arielle

 


Maj 2017


April 2017


Marts 2017


Februar 2017


Januar 2017


December 2016


September 2016


August 2014


Oktober 2013


Marts 2013


Januar 2013


December 2012


November 2012

Arielle Javanna Nielsen | Vimtrupvej 3, 6630 Rødding  | Tlf.: 60490675