Glaskunst af Arielle Javanna Nielsen

Linda Skougaard Feminint Akademi skriver:
Som Sensitiv englemenneske er jeg særlig opmærksom på, hvad jeg køber, tager ind og omgiver mig med. Det er jeg nødt til, for at minimere indtryk og overvældelse, og for at fremme positive og dejlige indre oplevelser.
Jeg er derfor særlig glad for Arielles kunst, smykker og kreationer - fordi den møder mig som menneske, men også fordi den taler til min indre engle-natur.
Arielles kunst er en fryd for øjet. Den ligger i toppen af de engleudtryk der pt findes i glas i dag på markedet, pga dens særkende som rund, blød, magisk farvestrålende og meget feminin.
Det man ser med det blotte øje er dog kun toppen af "kunstens isbjerg", det opdager man hurtigt, hvis bare man er en smule sensitiv.
Arielles kunst er nemlig også en vibrationskunst - det mærker jeg helt tydeligt.
Til hvert stykke kunst er der nemlig tilknyttet en engels, en mesters eller andet åndeligt væsens vibration, bygget dybt og vedvarende ind i det fysiske stof, glasset, som derfor virker, som en åben dør ind til det ønskede væsen og dets vibration. Derfor kan du til hver en tid bruge Arielles kunst på en meget dyb indre måde.
Hendes kunst kan bringe vibrationen ind i det rum den smykker, det menneske der bærer smykket eller den der mediterer på det - det er bare en af mange måder, du kan få rig gavn af Arielles kunst.
Vibrationerne er den, det pågældende åndelige væsen repræsenterer feks. eventyr og magi, kraft og styrke, healende kærlighed, lys og leg og ja sådan kan jeg blive ved. Det er universets/guddommens positive kvaliteter i sine mange afskygninger, åbenbaret gennem de smukkeste og kunstneriske glaskreationer.
Jeg kan varmt anbefale Arielles kunst! Jeg har nu både en engel som halssmykke og en engel til at hænge op i et rum eller til at tage med mig rundt, og jeg vender tilbage efter mere - ganske enkelt fordi Arielles kunst kan mærkes.
Kærligst Linda Skougaard
 

COPYRIGHT: Alt, hvad jeg producerer, er omfattet af min personlige copyright, herunder enhver afbildning af min kunst f.eks. i form af fotos som vist på denne hjemmeside. Intet design må gengives uden mit skriftlige samtykke.

 

Arielle Javanna Nielsen | Vimtrupvej 3, 6630 Rødding  | Tlf.: 60490675