feedback

 

FEEDBACK 14/11-2015

Kære helt vidunderlig lysende Arielle

Jeg kom hjem for en halv times tid siden og mit ikon stod i sin kasse og ventede.

Nu har jeg åbnet den lille kasse og så har jeg siddet med tårerne ned af kinderne lige siden. Arielle mit ikon er noget af det smukkeste jeg nogensinde har set. Den går lige ind i mig og vækker noget jeg ikke har følt før. Den ligesom talte til mig. Farverne er vidunderlige og hendes røde klædedragt er ubeskrivelig smuk. Følelser blev vakt til live og det endda inden jeg havde læst bønnen.

Jeg arbejder selv meget med bøn og glædede mig rigtig meget til at modtage den du har skrevet til mig.
Kan kun sige WOAW....det siger jeg så lige igen WOAW. Du har i den grad fanget essensen i mig og det jeg står for. Jeg er mere taknemmelig end ord nogensinde ville kunne beskrive.

Arielle jeg takker dig ydmygt for at ville gå i process for at lave denne til mig. Den vil få mega stor betydning videre i mit liv. Samtidig kan jeg mærke den også har sat noget nyt i gang i dit liv. Jeg er så taknemmelig, kys kys kys .

Jeg håber det er i orden jeg tager billeder af den og viser den på min facebookside. Jeg er så uendelig stolt af den. Du er for mig helt unik og lyser i alt du gør. Tak for dig.

Kæmpe knus, masser af lys og ikke mindst mega meget kærlighed fra mig til dig
Vibeke Serifeye (kan i dette øjeblik mærke at jeg nu aktivt skal bruge mit englenavn)

 

Feedback 25/3-2014

 Der er så meget englelys, så meget lys og kærlighed, opløftelse og glæde i Arielles smukke READING(S). Det sætter en fin og smuk proces i gang i en, gir både, tillid støtte og afklaring. - Og man fornemmer tydeligt de fine åndelige kontakter bag Arielle og hendes evne til indtuning på ens højere væsen. - Dette mærkes også meget i SOLHEALINGENs gyldne liv, som arbejder så dybt, healende og forløsende - det har været en oplevelse af en ny fødsel!
Annonym <3 

 "Kære Arielle"
Tak for en vidunderlig solhealing til os som par.
Overvældende at blive mødt af den kærlige og kraftfulde energi i og
omkring dig, med alle dine skønne engle og malerier.
Vi oplevede at du har en meget professionel tilgang til at arbejde med
healing. Selve healingen var en meget stærk og kraftfuld oplevelse.
Flemming: Jeg mærker meget mindre angst, tør stole på mig selv, står ved
mig selv, er mere glad og har en stor tro på fremtiden. Oplever at jeg får
meget hjælp fra minde åndelige hjælpere. Mine følelser for Bente er blevet
stærkere.
Bente: Føler at jeg er kommet meget mere hjem i mig selv, mærker en dyb
kærlighed til mig selv. Har mere tillid til livet og universet. Står
stærkere i livet, tør være i verden som den er jeg er, med det der er mit
bidrag. Jeg ser nu Flemming meget mere som den han er og mærker en dyb
forbundethed med ham.
Fælles: Under og efter Solhealingen oplever vi en større sammensmeltning.
En dyb hjertekontakt, et "himmelsk bryllup". Hverdagens dramaer mellem os
blegner og bliver overrulet af noget større. Føler at vi har forpligtet os
på et dybere plan til vores fælles formål, som bl.a. er at heale sammen.
Tak til Arielle og alle hjælpere på de indre planer for den dybe healing
vi modtog.
Vi kan varmt anbefale Solhealing for par.
I kærlighed og taknemmelighed
Flemming & Bente"

Feedback på Engleworkshop 26/10-2013 <3 <3 <3 TAK Anna <3

Kære søde Arielle,

1000 - 1000 tak for en meget intens og hjerteåbnende oplevelsesrig dag i englegalleriet igår.

Jeg er utrolig ydmyg og meget taknemmelig over at have haft fornøjelsen af at møde dig, du er en fantastisk elskelig person Tak.

Ligeledes glædes jeg ved tanken om den forunderlige rejse dagen igår var, og at jeg fik muligheden for at dele den med to mennesker jeg værdsætter meget højt at have i mit liv, det er for mig et kæmpe bonus. Tak piger

Sikke et sted du bor og hvilken energi der var allerede fra man trådte indenfor døren, det var en skøn måde hvorpå du bød os alle velkommen i dit og englenes lille univers. Hjerterum er hvad man mærker i udpræget grad 💗

Som skrevet tidligere var det for mig en utrolig intens dag og også lidt grænseoverskridende, det var lidt som at få højnet sin frekvens på en måde 😊 

Jeg er meget glad for at have budt englene velkommen i mit liv, jeg er sikker på at dagen hos dig kan hjælpe mig til at huske at bruge og værdsætte dem mere end jeg hidtil har gjordt. Jeg ved jo de er der, jeg mærker og føler deres tilstedeværelse i høj grad, og alligevel "glemmer" jeg dem nogen gange, endda måske når jeg har haft mest brug for dem. Det tror jeg dagen hos dig og redskaberne vi har fået vil afhjælpe og bidrage til ikke sker i så udpræget grad mere. Jeg glæder mig 😊

For mig handler det meget om at turde give slip og "bare være......." Jeg vil det rigtig gerne og arbejder også meget med det, for hver gang man mindes om at alting ikke behøver være så alvorligt, for hver gang kommer man et skridt nærmere...... Dagen igår var flere skidt for mig føler jeg fantastisk.

Jeg havde flere aha oplevelser i løbet af dagen - du ved beviserne 😉 som vi snakkede om, at man mange gange føler, at man har brug for, for at turde TRO....... 😊 Jeg er slet ikke i tvivl om at vi lever livet i flere dimensioner, og at der er mere mellem himmel og jord end vores øjne umiddelbart kan se, så hvor er det livsbekræftende at vi netop også har muligheden for at FØLE og bruge vores andre sanser også så. Det fornemmede jeg, og den indsigt er jeg sikker på jeg lærte og fik med mig igår, og hvor var det dejligt, roligt, mildt, trygt og ikke mindst fredfyldt

Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg havde besøg af min mor under min rejse til mit hjemunivers, hun kom lige forbi for at forsikre mig om at alt er i orden. Det var en meget intens oplevelse hvor flere sanser var i brug, hun ville sikre sig at jeg slet ikke var i tvivl om at det var hende der besøgte mig  

Tak Arielle fordi du hjalp mig med at finde stien til engleuniverset, jeg glæder mig til at lære dem bedre at kende.

De kærligste hilsner og fortsat rigtig god søndag til dig og dine kære.

Kram Anna

P.S. Du er velkommen til at dele mine ord søde du 😊

________________________________________________________ 

FeedBack Engleworkshop 26/10-2013 <3 <3 <3 Tak Hanne! :0)Godhjertelig morgen skønne Arielle
Tusind tak for i går. Jeg er meget tanknemmelig for at have mødt dig. Du mindede mig om noget jeg altså skal mindes om ind imellem. At være knap så alvorlig og invitere mere spræl ind i mit liv. Det er enormt svært for mig, men det kommer nok en dag. Og jeg ved jeg er på rette vej, når jeg nu skulle møde dig. Hele din personlighed er bare så livsbekræftende. Du er skøn at være sammen med.
Jeg sov dævsme godt i nat. I aftes var der bare knald på den åndelige aktivitet herhjemme. Hele tiden var det som om, der stod nogen udenfor og gerne ville ind. Det slog mig jo så, at jeg havde inviteret englene ind i mit liv, men ikke ind i mit hjem. Jeg forestiller mig rent etisk at englene mærker at jeg beskytter mig hjem dagligt, så selvfølgelig træder de ikke bare ind.
Troels bemærkede at der var to kvinder der talte sammen inde i stuen, men han kunne ikke "finde dem".
Nå men de er så hjerteligt velkommen og jeg har tænkt mig at bruge dem fremover - og lade dem bruge mig, endnu mere.
Jeg har fået mange kærlige spark med hjem fra dig. Jeg ved godt jeg må ud af starthullerne - og mærker også en jublen fra den anden side. Men jeg skal lige have hele mig med <3 Det er faktisk bare så enkelt at jeg skal sætte mig ned og få alting (og mig selv) samlet. Men det kræver en portion mod.
TAK TAK TAK
og hjertelig knus
Hanne

 Feedback på Engleworkshop i Englegalleriet 26/10-2013<3 <3 <3 <3

Kære smukke væsen

- det er sørme os (mig) der siger, tusind tak for i dag <3

 Det har været en fantastisk givende dag :-) og for mit vedkommende svæver jeg stadig på en "pragtfuld lys og varm bølge", om du forstår hvad jeg mener?! 

Jeg er dybt fascineret af dit væsen, smukke kvinde, af dit liv, din formidling og måden hvorpå du inspirerer vi andre.

 Jeg er blevet så meget bekræftet i, at jeg er på rette vej og jeg nyyyyyder, de ting/oplevelser/fornemmelser og væsner i alle afskygninger, som jeg møder under min udvikling.

Jeg er dybt taknemmelig for de redskaber, som du har givet mig <3 og jeg er sikker på, at jeg vil gøre god brug af dem, forhåbentlig, i min hver dag.

 I forhold til din guidet meditation, som jeg jo har prøvet tidligere med andre, vil jeg bestemt understrege, at "dit rum" til min egen fri vilje, din tilgang med respekt for den enkelte, og netop det der er perfekt for mig gjorde en stor forskel. Bare det at du gjorde det så klart, at det virkelig ER perfekt for mig, frigav noget energi for mig, som efterfølgende blev invisteret konstruktivt og glædeligt.

Din ro, din tydelige og klare stemme, så fuld af liv, skabte en tryghed, som sammen med "kunst-pauserne" undervejs, skabte en god balance.

 Det var en ny og anderledes oplevelse, at være med i cirklen <3 men jeg føler mig hmm...nærmest "stolt" over, at tage del i og bruge "min moder-jord" på denne måde, som ikke primært, men sekundært næsten er en "hyldest" til hende..Og til mig?! 

Jeg fornemmede det klareste varme lys fyldt med godhed og glæde og jeg kan ikke engang huske lige nu, hvem vi "påkaldte" og hvorfor ;))))))) men så er det jo fantastisk, at jeg kan rejse mit korpus op bagefter og slå det op, i min nye vidunderlige "bibel", som jeg fik hos dig i dag (sagt med et smil og et blink med øjet).

 I forhold til min skytsengel er jeg stadig ærgerlig over, at oplevelsen ikke var øhm, tilsvarende på højde med alt andet i dag næsten, men navnet "Mirjam" blev ved at dukke op i mit indre, på vores tur hjem. Et navn jeg har tænkt på flere gange før - uden egentlig at vide helt hvorfor, smil.

Jeg prøvede også at connecte, et stykke tid efter vi var kommet hjem, men jeg tror at der var alt for meget uro i mit hjem og at jeg derfor var for ukoncentreret ;)

 Kære Arielle, jeg ville egentlig ha' skrevet til dig, at jeg lige ville skrive et par ord imorgen - for jeg føler mig vidunderlig- og det man sikkert kan kalde - "konge-træt" (altså på den gode måde), men ordene kommer da alligevel rullende, som perler på en snor ;-)

Du bruger gerne det af det, som du kan/vil?! Selvfølgelig!!

Kæreste Arielle, endnu engang tusind tak for i dag - lige fra en skøn og hjertelig modtagelse, til kærlig omsorg for både mig og min engel - og selvfølgelig alt det ind imellem :-* 

Jeg er taknemmelig over, at ha' sneget mig i ind dit engle-univers og ser frem til at udforske og dykke dybere ned i det.

 Mange kærlige hilsener
Dorthe.
Ps.
Og TAK for min danske engle-bog , smiiiil, jeg trak straks et kort efter aftensmaden - og tænk sig, det var fuldstændig i tråd med det, som ærkeenglen Michael hjalp mig med, at slippe tidligere i dag <3
_________________________________________________________________

 Kære Arielle

Tusind tak for en uforglemmelig dag i bevinget selskab. Jeg syntes altså også, at engle skal have vinger, men ved jo godt at de findes uden ….ligesom dig.

Jeg har været så fyldt af, at få oplevelsen til at falde på plads, at jeg slet ikke har meldt tilbage endnu. Da jeg har snakket med Grethe i dag, og vi netop talte om, hvad der er sket efterfølgende, så besluttede jeg mig for, at nu var det på tide at dele min oplevelse på dagen og efterfølgende med dig.

Selve dagen:

En helstøbt oplevelse med god kærlig energi og meget kompetent vejleding og guidning fra dig. Jeg føler stor taknemmelighed over at få lov til at være en del af denne oplevelse og bære den med mig på min videre vej i min udvikling.

Tusind tak Arielle.

Efterfølgende:

Mentalt og åndeligt

De første 4 dage - Stor fornemmelse af mæthed og oplevelse af meningsfuldhed og lyst til bare at være.

Nu : - Har tydeligere fornemmelse for mine egne grænser og er i gang med mentalt at rydde op i mekanismer og vaner, som tager energi.

Fysisk

De første 4 dage: - Hovedpine og sænket behov for fysisk aktivitet. Urolig mave og mange toiletbesøg. Haft fornemmelsen af ikke helt at være fysisk tilstede i min krop.

Nu : - Jeg er tilstede i min krop igen, fyldt af energi og føler mig overskudsagtig uden at være speeded op i tempo.

Generelt:

Jeg bærer min engel med mig og bliver mindet om dens betydningen og den hjælp jeg kan bede om og har adgang til. Men det er stadig en udfordring for mig at bede om hjælpen. Jeg syntes, det er nemmere at bede om hjælp til andre, end når jeg skal gøre det til mig selv. Men jeg har fået god inspiration til at løse opgaver både på det kreative plan og konkrete arbejdsmæssige opgaver.

Jeg oplever at se ting klarere og huske det der er væsentligt.

Endnu engang tak for en fantastisk berigende oplevelse.
Med stor taknemmelighed

 

Monia

__________________________________________________________________

 

Kære Arielle

Når jeg tænker på engleworkshop hos dig kommer ordene: Varme, tryghed, kærlig, givende, nye indsigter og et flot og brugbart materiale til videre brug.

Det har været en meget givende dag for mig formidlet og guidet på flotteste og dygtigste vis, så indsigtsfuld og kærligt af dig, Arielle.

Jeg er spececiel meget glad for min glædes-hjerteengel, som efterhånden får mere og mere plads. i mit liv. Jeg fik meget ud af de guidede meditationer og ærkeenglen Michael hjælper mig tit. Også mappen med redskaberne er meget værdifuld. jeg har indtil nu mest brugt Grounding og connection til Moder Hjerte og kram et træ, men også beskyttelsesstjernen mv.

Jeg fik indsigter og oplevelser, som jeg ikke selv ville kunne få øje på. Jeg følte mig stærkere og mere energi fyldt efter engleworkshoppen. Hjertelig tak for dagen.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Mange kærlige hilsner fra Rosa

__________________________________________________________________

 

Kære Arielle,

Tusind tak for en dejlig og smuk oplevelse i går hos dig. Det var fantastisk at møde dig, og at opleve din smukke og vedvarende energi, og ikke mindre at mærke kærligheden i dig, i dit hjem og i dine omgivelser hvor du bor. Jeg tænker, at det er "underligt" - eller hvad det nu er - at indsigter ofte kommer til een (læs mig) når jeg kan mærke, at jeg har brug for det.

DERFOR blev jeg meget glad, da du gav mig min "sandheds hjerte engel". Det var ligesom, at tingene faldt på plads. Jeg "bad" om plads i mit hjerte og rum til at "mærke". Og det fik jeg ved at besøge dig. Og mit valgsprog "kun med hjertet kan du se rigtigt - det væsentlige er skjult for øjet" (Den lille Prins) fik jeg bekræftet sandheden i.

Det er svært for mig at sætte ord på dagens forløb i det hele taget - det kommer måske senere.... Jeg tænker også, at kan jeg "lære" blot een ting ved at møde et andet menneske (dig)- så er jeg glad, og så er der plads til mere senere. Oplever jeg mere omkring workshop forløbet hører du fra mig.

 

kærlige tanker Bodil

__________________________________________________________________

 

Kære Arielle

Fra hjertet tak for en smuk dag og ikke mindst tak for lån af den fantastiske ild calcit

Den har boet i nærheden af mig de sidste dage og hjulpet mig – tak
Jeg er sikker på at jeg på workshoppen, kom i kontakt med min fortid og mit meget forladte indre barn – så det er nok i det felt der stadig arbejdes.

Jeg fik også kontakt med min skytsengel Xenia, så hun er der for mig kan jeg mærke

Tak fordi du er til Arielle

Ha en smuk påske

 

Mange kærlige hilsner
Susanne

__________________________________________________________________

 

Kære, søde Arielle!
Jeg vil lige fortælle dig, at jeg har det helt fantastisk godt efter din smukke Solhealing.Jeg har følelsen af, at jeg er kommet "hjem". Jeg er fyldt af en stille, smuk og stærk fred indeni. Igen tusind tak til dig som formidler denne unikke healing.Og Jeg kan fortælle dig , at jeg indtil videre har haft to betydningsfulde drømme som fortæller mig, at jeg ikke kun i det bevidste men også i det ubevidste og helt ned på celleplan har sagt ja til at være den jeg er. HURRA det er SÅ stort. Tak til dig endnu engang, fordi du er til. Må Lys og velsignelse tilflyde dig i rigelige mængder. Kærlige tanker og et stort knus til dig. Ingrid

Jeg har været så heldig at opleve at få solhealing af Arielle, sådan ca en gang om året,dette har været en utrolig gave og hjælp i mit arbejde med at udvikle en renere del af den jeg er....I den forbindelse vil jeg kort fortælle lidt om mig selv. Jeg har valgt at have et MEGET spændende og "travlt" liv. På den måde, at jeg , når jeg gør noget, altid har gjort mig umage for at gøre tingene HELT. Jeg har fyldt mit liv med arbejde, personlig udvikling, min familie og samtidig har det været vigtigt for mig at pleje mine venner, hvilket jeg er glad for i dag. "Man skaber sig ikke "gamle" venner, siger Exupery i en bog (måske Postflyveren). Jeg solgte min forretning for 4 år siden og har udfyldt den forgangne tid med at uddanne mig yderligere for at være i stand til at møde andre mennesker, og at "hjælpe" dem i deres udvikling og indsigt. I tirsdags fik jeg en henvendelse fra en pige, som havde brug for et sted at bo, og da kunne jeg mærke i mit hjerte, at jeg skulle hjælpe hende - og mig selv - ved at sige ja til, at hun kunne leje mit klientrum. Jeg mærkede virkelig, at jeg havde brug for fred og ro - ingen klienter, ingen aftaler - en blank kalender.. Brug for - indeni mig selv - at reflektere og virkelig tænke over mine værdier og at have plads til at være MIG......

Derfor var det jeg kontaktede Arielle,da jeg igennem længere tid havde befundet mig i en temmelig turbulent periode.Min søn fik diagnose ADHD,det var selvfølgelig en lettelse i sig selv,men hans konstante vrede adfærd stillede store krav til mig som mor.Samtidig var det pardoksalt at jeg arbejde med at stilne mit ego,mens jeg fik et spejl stillet op foran mig via min søn der ikke kunne styre sin sindstilstand.Jeg havde efterhånden så mange følelser at mit hjerte var ved at sprænges,jeg valgte at kontakte Arielle for at bestille en englekort reading.

Dagen kom hvor jeg spændt ventede på mail fra Arielle........Og wow jeg var lamslået da jeg startede med at læse hvad kortene havde at fortælle mig.....mange af de råd der kom havde allerede været forbi mit sind men jeg havde ikke været parat til at se eller høre dem,alt imens jeg læste videre var det som om et bevidsthedsvindue åbnede sig og jeg forstod alt meget bedre og klare.Det sidste kort i readingen var Ravnen,et smukt og magisk kort,og sjovt da jeg altid har beundret denne smukke fugl.....efter at ha´læst hele oplægget var jeg nærmest opløftet og var super parat til at tage fat på hvad der nu måtte vise sig....Jeg skulle til at lukke min mail ned da jeg så at Arielle havde sendt mig en mail med et billede der lige var blevet færdigt "Faith" og WoW en gang til jeg blev nærmest suget ind i det mest pragtfulde billed,som om det var en del af mit jeg....Da jeg zoomet ind på det kunne jeg se alle de smukke detaljer der var symboliseret i det billed bla.en Ravn i højre side...Et fantastisk smukt billed var blevet manifesteret af en gnist af universet...Mange tak for den du er Arielle

Så jeg kan varmt anbefale alle der har brug for et et lille skub til at komme videre at få en englekort reading...Arielle har evnen til at formidle bevidsthedens klare lys til alle os.Jeg takker dybt fra mit hjerte for denne smukke unikke oplevelse, jeg vil favne og bære den i mit hjerte.

 

Smil Og Glade Tanker
Charlotte Synne Andersen

__________________________________________________________________

 

At blive trænet af "Den store Himmelmoder" - er ikke den letteste vej at gå i den spirituelle udvikling..

Man har sagt ja til at være kanal for Guddommelige planer.

For at kunne udfylde denne plads i Universet har der ligget en dyb og vedvarende træning - liv efter liv, for netop at kunne bære lyset, kraften, kærligheden og ikke mindst de store ildkræfter, som har sit udspring fra de højeste planer.

Kommunikationen her er hjerte til hjerte, og du Arielle Javanna er en af Himmelmoderens engle - bestrider denne kanalisering/ kommunikation på en ren og ophøjet måde - fordi du netop har "gået i skole" hos Himmelmoderen. Det er smukt og stærkt og skinner igennem dit arbejde.

Arbejder du dybt og realistisk og bevidst med din udvikling, kan jeg varmt anbefale en englekort reading hos Arielle Javanna.

Kærlig hilsen fra hjerte til hjerte - Eva Selander, Spirit of Flower.

__________________________________________________________________

 

Kjære Arielle !

Jeg takker deg Arielle for den kjærligheten du har gitt med Sol-healingene til meg. Selve healingen var sterk, der jeg så vakre farger. Alt som kom i healingen ble meilet til meg i etterkant. Det var stort og vakkert, der jeg fikk vite hvem mine hjelpere er. Jeg har store guddommelige hjelpere, som hjelper meg videre til å ta de riktige valgene i mitt liv. Jeg hadde valgt et liv med mye smerte og tap. Men det er nå blitt forløst. Jeg har en vakker vei foran meg med glede og kjærlighet, der jeg kan gi det beste av meg selv. Jeg vet nå min vei i livet. Det er mange hun kan hjelpe ved å gi Sol-healing.Arielle er et stort menneske, som gir det beste av seg selv til alle hun hjelper. Jeg er utrolig takknemlig for alt vi har delt. Jeg har sakt til Arielle at hun kan dele dette med dere. Jeg takker deg i kjærlighet for alt du har gitt meg.

 

Kjærlig hilsen fra Tove

__________________________________________________________________

 

Hej igen Kære Arielle

HOLD DA OP EN HEALING!!!! Den var godt nok helt fantasisk og meget meget dyb!!!!!

Jeg har aldrig før modtaget en fjernehealing men det er klart IKKE den sidste solhealing jeg skal have.

Det var dog den mest fantastiske healing jeg nogensinde har modtaget.. Jeg gik godt nok inden healingen og var noget nervøs for om jeg kunne åbne mig op for jeg har en tendens til at lukke af når jeg får healing men jeg lavede en afspændingsøvelse til at begynde med og så gik det bare på skinner derefter. Jeg havde sat Johan Hjerts Laguna Dolphin Dreaming på og det gik bare rent ind.

Jeg var både ude og lege med defliner og sov på meget meget blomstret sengetøj og var ude og flyve og så temmelig tit mig selv som en dejlig stor lysende solengel der bare stråler ud over det hele.... det var godt nok en super fantastsik oplevels. Hele min fysiske krop vibrerer helt vildt og det har den gjort faktisk lige siden vi startede.

Jeg så også mig selv på et klippeudspring over en sø. På den klippe har jeg været før, og både dengang jeg først var der og nu, fik jeg besøg , om det var Sananda eller Sanat Kumara må jeg blive dig svar skyldig for jeg er ikke sikke på hvem af dem det var/er. Men denne gang fik jeg et knus af ham og han sagde til mig at vi er sammen igen.......HYL.......(jeg græder stadig ved tanken).

Og jeg var bare dyb dyb inde i healingen og det er aldrig sket for mig før at jeg sådan har kunne slippe alt omkring mig så TUSIND TUSIND TAK FOR DEN MEST FANTASTISKE HEALINGSOPLEVELSE JEG I MIT LIV HAR HAFT!!!!!

Og tusind tusind Tak for dine dejlige ord i din mail!!!!! De kommer lige på rette tid for jeg er ved at bryde op/rydde op fra/i mit "gamel" liv og flytte til et helt andet sted LANGT LANGT væk fra mit nuværende liv. I mit nuværende liv arbejde jeg som kontorasstent (og har det egentlig ok i dette job) og alt min famile bor her i Jylland men jeg har for ikke så længe siden valgt at jeg vil rykke mig selv op med rod og flytte til Vordingborg. Alene fordi jeg føler at jeg er færdig her spirituelt. Jeg føler at for at komme viderer med mig selv sprirtuelt skal jeg et helt andet sted hen og Vordingborg er så en mellemstation til jeg finder det helt rigtige sted. Men hvor er det bare svært at stå ved sig selv når alle spørg "hvad vil du dog derover, du har jo det hele her og alt går lige så godt"....... MEN JEG ER FULDSTÆNDIG SIKKER PÅ AT JEG GØR DET RIGTIGE FOR MIG OG SÅ MÅ JEG BARE STÅ FAST OG FØLGE VEJEN FREM SOM DU SÅ SMUK SKRIVER I DIN MAIL.

ENDNU ENGANG TUSIND TUSIND TAK FOR EN SUPER FANTASTISK OPLEVELSE!!!!!!!

DET ER SOM SAGT IKKE SIDST GANG, JEG VIL HELT SIKKERT VENDE TILBAGE PÅ ET TIDSPUNKT.

RIGTIG RIGTIG MANGE TUSIND TAK!!!

 

MANGE KÆRLIGE SOLKNUS FRA EN DYBT TAKNEMMELIG TINA

__________________________________________________________________

 

Hejsa :-)

Arielle og hendes hjælpere gav mig en vidunderlig, forløsende healing, der virkelig var tiltrængt. Hun er virkelig dygtig, BÅDE som sol-healer og til at give readings vha. kort MEN så sandelig også som kunstner. Hendes glasengle og smukke malerier er alle strålende og fremragende unikaer i sig selv, der spreder glæde og lys omkring sig!

Hvis man har brug for blive ladet op og få noget hjælp til at tage et skridt, man inderst inde godt ved, man er nødt til at tage, så kan man sagtens have fuld tillid til, at Arielle kærligt vil tage en ved hånden og kan føre én nærmere ind til til éns egen indre styrke, kærlighed og sandhed. Hun er en fremragende healer!

 

Kærlig hilsen Maria<3

Arielle Javanna Nielsen | Vimtrupvej 3, 6630 Rødding  | Tlf.: 60490675